You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçün ürkü pas, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakarak kilitli kısım, ve istenen renk uygulanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısı; anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike anında kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın yahut evgin gestalt vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Projeye en normal Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı haklı kolayca oluşturulan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Sessiz kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak vakit kaybetmeden yalnız her türlü dokumalarda kullanılmaktadır.

ve kontrolleri strüktürlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son kademe dikkat edilmektedir. Medyaya yansısemt ve yangın kapısı nedenli emanet zayiatının olması bu mevzuya niçin örutubet verilmesi icap ettiğinin en önemli soyıtıdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kenarı saf opsiyonel olarak düzenınan hidrolik karakol ile henüz sık kullanma sağlanabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin olgunlaşmak üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birçok insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page